ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
37,000 تومان
کاربرد سریع و آسان
استفاده از رب بدون نیاز به قاشق
ساخته شده از بهترین مواد اولیه (Food Grade)
جلوگیری از کپک زدگی، سیاه و خشک شدگی
ماندگاری یک ماهه رب
جنس بدنه :پلاستیک
به تازگی طبیعت نوش جان کنید
وزن ۴۱۱ گرم
ابعاد ۱۸ × ۱۰ × ۱۰ سانتیمتر
برای خرید ظرف نگهدارنده رب ربی عدد ۲۶۹۰۴ را به ۳۰۰۰۷۹۷۷ ارسال کنید
سفارش اینترنتی ظرف نگهدارنده رب ربی
چرا رُبی؟
کپک ها هوازی هستند و تمایل بسیار زیادی به انتشار دارند. وجود مقدار کمی هوا در ظرف نگهداری، برای رشد آن ها کافیست. کپک میتواند باعث واکنش های آلرژیک و تولید مواد سمی مانند مایکوتوکیس و آلفاتوکسین شود که عامل ابتلا به سرطان هستند. کپک در مواد غذایی با رطوبت بالا مانند رب، ماست و ... به سرعت گسترش می یابد و به محض تشکیل در تمام مواد منتشر می شود. ربی با مکانیزم کارآمد، هوای سطحی مواد غذایی را خارج کرده و از تولید و انتشار سم در آن ها جلوگیری می کند و با طراحی ساده خود این امکان را به شما می دهد که با راحتی و آسودگی خاطر، زندگی سالمی داشته باشید.
رُبی یک اختراع ایرانی ثبت شده در داخل و خارج از کشور میباشد که برای حفظ , نگهداری و استفاده آسان از رب کاربرد دارد . ربی متناسب با اندازه دست خانمها و در ابعاد قفسههای یخچال و با بهرهگیری از بهترین مواد اولیه - تولید شده و در طراحی آن عملکرد و زیبایی محصول مد نظر قرار داده شده است . مفتخریم که توانستهای یک مشکل کوچک در آشپزخانه شما را برطرف کرده و از اینکه خریدار یک محصول ایرانی هستید سپاسگزاریم.
مراحل پر کردن و استفاده از ربی:
ته ظرف را بسته و درپوش خروجی را بگذارید . دقت کنید ته ظرف کج بسته نشده باشد ظرف را پر کنید ( توجه :قاشق را روی لبه ظرف نزنید)
در پوش داخلی را قرار داده و به آرامی فشار دهیدتا پایین رفته به طوری که رب به واشر برسد.
در هنگام پر کردن ظرف تا حد امکان از آغشته شدن لبه و دیواره داخلی ظرف به رب در قسمت بالایی خط اندازه خودداری کنید اگر از رب فلهای استفاده میکنید . ظرف را حداکثر تا زیر خط اندازه پر کنید . رب اضافی داخلی ظرف را میتوانید با برداشتن در پوش خروجی و فشار دادن در پوش داخلی خارج کنید .
درب ظرف را بسته و محکم کنید . دقت کنید درب ظرف کج بسته نشود برای استفاده از رب درپوش خروجی را برداشته و با فشار دادن پمپ روی درب ظرف از آن استفاده کنید ظرف پر را در یخچال نگهداری کنید.